Beveiliging door Wim Breunesse

uw specialist in beveiliging en camera techniek.

  • Borg gecertificeerde alarmsystemen

  • Camerabewaking zowel binnen als buitenshuis

  • Intercom en toegang systemen

  • Ontruimingssystemen

Bij ons vindt u geavanceerde en betrouwbare beveiligingsoplossingen om uw eigendommen en dierbaren te beschermen. Onze Borg Gecertificeerde Alarmsystemen zijn ontworpen om inbraak en andere noodsituaties te detecteren, waarbij direct actie wordt ondernomen om uw veiligheid te waarborgen.

Onze Intercom- en Tagsystemen bieden een gemakkelijke en efficiënte manier om toegang te controleren en te beheren tot uw woning, kantoor of bedrijfspand. Met deze systemen kunt u bezoekers verifiëren en alleen geautoriseerde personen toegang verlenen, waardoor uw veiligheid wordt verhoogd.

Daarnaast bieden onze Camerasystemen u een oog op uw eigendommen, zowel binnen als buiten. Met geavanceerde camera’s en opnameapparatuur kunt u real-time beelden bekijken en beveiligingsbeelden terugkijken. Zo kunt u met een gerust hart uw woning of bedrijfspand monitoren.

Onze beveiligingsoplossingen zijn ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen en uw gemoedsrust te versterken. Of het nu gaat om residentiële, zakelijke of industriële toepassingen, wij hebben de juiste beveiligingsoplossingen voor uw behoeften.