Wim Breunesse
Wim Breunesse

Werkzaamheden

Werkzaamheden

Onze diensten

Ben Breunesse begon vijfentwintig jaar geleden als zelfstandig elektricien uit Baarn. Tijdens zijn werkzaamheden in de elektrotechniek stond er altijd één vuistregel centraal: deskundigheid en kwaliteit leveren tegen een eerlijk tarief. Mede dankzij dat concept is Ben Breunesse Elektra uitgegroeid van zzp’er naar een team van enthousiaste vakmensen én een vertrouwd beeld in Baarn en omgeving. Ondertussen hebben wij een uitgebreide klantenkring opgebouwd, waaronder wij particulieren en bedrijven rekenen die Ben Breunesse Elektra dagelijks mag assisteren wanneer dat nodig is. Ook na vijfentwintig jaar zijn wij u graag van dienst voor de grote en de mindergrote klussen in Baarn en omgeving.

  • Als specialisten in elektrotechniek begrijpen we het belang van duurzame mobiliteit. We bieden diensten voor de installatie van laadpalen voor elektrische voertuigen, zowel voor particuliere woningen als bedrijfspanden. Hiermee kunt u uw elektrische auto of elektrische wagenpark opladen op een veilige en efficiënte manier.

  • Met domotica kunnen we uw huis of bedrijfspand slimmer maken door verschillende elektrische apparaten en systemen te automatiseren en te integreren. Hierdoor kunt u uw verlichting, verwarming, zonwering, audio- en videosystemen en andere apparaten eenvoudig op afstand bedienen met behulp van smartphones, tablets of andere apparaten. Domotica verbetert het comfort, de veiligheid en de energie-efficiëntie van uw gebouw.

  • Wij bieden een breed scala aan beveiligingsoplossingen om uw woning of bedrijfspand te beschermen tegen inbraak, brand en andere noodsituaties. Onze beveiligingssystemen omvatten onder andere alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrolesystemen en branddetectiesystemen. Met geavanceerde technologieën en betrouwbare installaties zorgen we voor een veilige omgeving voor u en uw eigendommen.

  • Wij ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties voor zowel woningen, VvE’s, als bedrijfspanden. Dit omvat het leggen van elektrische bekabeling, het installeren van stopcontacten, schakelaars, verlichting en andere elektrische apparatuur. Onze focus ligt op het leveren van veilige, efficiënte en duurzame oplossingen die aan alle wettelijke normen en voorschriften voldoen.

Onze projecten